sâmbătă, 12 iulie 2008

Cetatea Kitsch-ului revine

Prea-bine v-am găsit, nobili oaspeţi!

Vroiam doar sa va spun ca Dom`soara McBlog fu ieri la concert LUNA AMARA in micutul ei oras natal de pe malul Tarnavei. Si...ce frumos a mai fost, si ce frumos au mai cantat baietii si... micuta Kitty... se indragosti... cum face ea de obicei, de 2 ori pe minut. Se indragosti de cei 2 solisti de la Luna Amara, Mihnea si Nick... si se indragosti pentru a nu stiu cata oara de melodiile formatiei. Atmosfera euforica: s-au adunat toti manelo-roackerii din Medias si da-i si lupta-te cu pleata-n vant.
Dar... nu v-am spus cu ce ocazie a concertat Luna Amara la mine in oras: Medias- Cetate Medievala, adica...tot felul de tarabe cu artizanat... artizanat & kitsch la un loc... cum se obisnuieste la astfel de manifestatii.
In parculet un nene cavaler ne invata cum sa facem o vacuta la ceaun iar mai incolo cavalerii mai bravi se lupta de mama focului pentru niste domnite. Ce mai... ca pe vremea stra-stra-bunicului. Si... pana sa se dumireasca Kitty ce-i si cu harmalaia asta se facu ora 24 si in centru ramase doar o maaaare de gunoaie... si un miros de mititei si cavaleri.

Azi ma duc din nou... a fost mirific.

0 Comments: